Translate

dimarts, 13 de maig del 2014

Gènere i esport


Aquest post de hui vaig a dedicar-lo  dintre del apartat de gènere i esport, em centre a la referència  que fan al  esport femení en les noticies dels canals de televisió en el espai de esports.
El que vull exposar  es un problema que perjudica al mon del esport femení. En els canals de televisió  dintre de la secció de esports de les grans cadenes de la televisió publica de España(com puga ser Cuatro o la Sexta que per exemple son competència)  no es parla gens, o casi gens del esport femení.
Hui en dia el futbol a vist incrementada la seua popularitat de tal manera que parlar sobre temes  esportius en els mitjans de comunicació es equivalent a parlar sobre el futbol masculí, deixant de banda la resta de esports( en especial manera els esports femenins).
 Tot açò el que provoca es que cada vegada, de manera inconscient, es perjudique al esport femení, ja que no es considera tant “popular” com els seus equivalents masculins.
Tot això provocant casos tant surrealistes  com donar importància a una noticia com aquesta en la secció de esports d’una cadena important com es Cuatro.  
L’enllaç es el següent:

Amb casos com aquest fins a quin punt donen importància als esports femenins en la actualitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada