Translate

diumenge, 18 de maig del 2014

Culte a la Primesa

Aquest post de hui vaig a dedicar-lo al culte a la primesa. Primer que tot s,ha de saber que significa el culte a la primesa. Aquesta creença es basa i defen el cos prim per damunt de tots els altres cossos, es a dir, un cos flac es el que es considera perfecte i en bon estat. Remarque el concepte de bon estat perquè moltes vegades per aconseguir aquesta “perfecció” s’utilitzen mètodes molt agressius per a la salut de la persona com puga ser la anorèxia(trastorn en la conducta alimentaria que provoca una pèrdua de pes important a causa del temor de augmentar de pes) o la bulímia(Trastorn alimentari basat en menjar molt en poc de temps per a generar una sensació temporal de benestar per a desprès eliminar tot el menjat per mitja de vòmits). Aquestes malalties ,per desgracia, poden aparèixer en els adolescents a causa dels mitjans de comunicació que creen la necessitat(de forma conscient o inconscient) de aconseguir un cos prim.
Per altra banda un altre problema que pot provocar aquest culte a la primesa es el que proposa la publicitat mitjançant els anuncis de cirurgia. Aquests anuncis , en la meva opinió, es una manera de aconseguir el cos modèlic o perfecció corporal que presenta la societat per mitja de un maltractament del cos basat en cirurgia dels canons de bellesa.
Per últim i per acabar en aquest post pense que aquesta ideologia es cronològicament prou jove, ja que, aquesta creença s’ha anat creant poc a poc per la societat com si fora una moda passatgera.


Vos deixe amb una imatge del que es pensava el cos ideal farà aproximadament uns 300 i el cos ideal en l'actualitat. Sabreu quina imatge correspon a cada època??





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada